Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Alytaus raj., Alytus, Λιθουανία, Pivašiūnai

Πώληση - Cod. 27634

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 40000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

1ha οικόπεδο προς πώληση στην περιοχή Alytus, Pivašiūnai χωριό στην ακτή της λίμνης.
οφέλη Οικόπεδο:
-ELEKTRO
-Geodeziniai μετρήσεις
-Sklypas Συνορεύει με μεγάλη λίμνη
-Asfaltuotas προσέγγιση
-Urbanizuota Περιοχή με φιλικό γείτονες
-Sklypas Ιδανικό για την κατασκευή σπιτιού
Κοντά στο χώρο είναι εξοπλισμένο θέρετρο με αμμώδεις παραλίες, παιδικές χαρές, μπάσκετ και βόλεϊ παιδικές χαρές και αναψυχή
Καθώς η πλοκή των πολλά υποσχόμενων ζώνη ανάπτυξης κατοικημένες περιοχές, είναι εύκολο να αλλάξει το σκοπό της γης.
Τιμή 70 000 €. (Αναπροσαρμοσμένη τιμή)

Πώλησε επίσης το πατρικό δέμα περιβαλλοντικά Alytaus της r., Το χωριό Pivašiūnai. Homestead βρίσκεται κοντά στη λίμνη (~ 200 μέτρα στο μήκος της όχθης της λίμνης). Η ακτή είναι ένα θέρετρο με αμμώδεις παραλίες, παιδικές χαρές, μπάσκετ και βόλεϊ παιδικές χαρές και χώρους αναψυχής.
Στο αγρόκτημα:
Το πατρικό αποτελείται από ένα κτίριο κατοικιών, τρία βοηθητικά κτίρια και εξωτερική κουζίνα. Βίλες πληρότητας - σπίτι περιοχή 100% .Gyvenamojo -74,72m2, αυτή η περιοχή αποτελείται από τρία δωμάτια, κουζίνα και βεράντα. Το ξύλινο σπίτι χτισμένο το 1952, είναι σήμερα ακατοίκητη. Το σπίτι θερμαίνεται από στερεά καύσιμα, που είναι εξοπλισμένα με 2 φούρνους. Το σπίτι είναι ηλεκτρική ενέργεια, πιο απαραίτητα έπιπλα, αλλά δεν υπάρχει αποχετευτικό σύστημα και εισήγαγε Vandentekio (πόσιμο νερό είναι πηγάδια). Σπιτιού υπάρχει ένας κήπος των οπωροφόρων δένδρων, θάμνων βατόμουρο και καλλωπιστικά φυτά. Το πατρικό μπορεί να προσεγγιστεί από ασφαλτοστρωμένο δρόμο και μερικές εκατοντάδες μέτρα από χωματόδρομο. Στο πούλμαν τρέχει χωριό.
Σε ένα κομμάτι γης:
Οικόπεδο - 2,42 εκτάρια (περίπου Homestead προς πώληση). Επίσης σε κοντινή απόσταση πατρικό įsidriekęs άλλα 0.542 εκτάρια γης. Και τα δύο οικόπεδα είναι ιδανικά για τη γεωργία ή το σπίτι / εξοχικές κατοικίες στο κτίριο.
Σχετικά με την πόλη: Pivašiūnai - χωριό περιοχή Alytus στα βορειοανατολικά, βρίσκεται Pivašiūnai Μακάριος. Παναγίας της Κοίμησης της Θεοτόκου Εκκλησία (χτίστηκε το 1825?. Περίφημη εικόνα της Παναγίας)., Pakalnės Chapel (1853) Παλιά Trakai και πρώην κατοικία των Βενεδικτίνων είναι Pivašiūnai δευτεροβάθμια εκπαίδευση, το σχολείο της μουσικής, βιβλιοθήκη, ταχυδρομείο. Pivašiūnai διάσημη για St. του γιορτή της Παναγίας μέσα από το χορταριασμένο, όταν έρχεται λάβει χιλιάδες πιστούς.
Τιμή 55 000 € (τιμή προσαρμόζεται)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB