Πώληση Γκαρσονιέρα, Trakai, Βίλνιους, Λιθουανία, Trakai

Πώληση - Cod. 27933

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 30 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 4

Το διαμέρισμα στο Τρακάι (1 δωμάτιο) στη λίμνη. Στην ιστορική πρωτεύουσα της Λιθουανίας - Βίλνιους, κοντά στα πιο. Η πόλη περιβάλλεται από τις λίμνες σε όλες τις πλευρές.
Πωλείται ανακαινισμένο, νοικοκύρεμα στούντιο 30 τ.μ. διαμέρισμα περιοχή. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, αντικατέστησε σωλήνες νερού, νέα ηλεκτρική καλωδίωση, μόνωση τοίχων και οροφών, μπαλκόνι.
Πόρτα, η μπροστινή πόρτα ήταν κλειδωμένη για την κλειδαριά συνδυασμού. Άλλα πλεονεκτήματα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο του ένα σπίτι από τούβλα που έχει 4 ορόφους.
Φέρτε τα πράγματα σας και να ζήσουν.
Το διαμέρισμα είναι πολύ φωτεινό, κοντά στη λίμνη. 1 λεπτό. η διαδρομή προς τη λίμνη (παραλία).
Το διαμέρισμα ανήκει με τη διαδικασία που ορίζεται στο υπόγειο.
Σκάλα βάλει σε τάξη.
Η στέγη του σπιτιού βάλει σε τάξη, νέα παράθυρα εισαχθεί κλιμακοστάσιο.
Έτος κατασκευής: 1964.
Είναι βολικό για να ζήσει, όπως: καλά ανεπτυγμένη υποδομή. Άνετη επικοινωνία με την πόλη του Βίλνιους. Πολύ κοντά σε νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια (Λιθουανικά, Ρωσικά, Πολωνικά), μια κλινική, ένα φαρμακείο, ένα κοινοτικό κέντρο, καταστήματα.
Πριν από Λίμνη - 1 λεπτό, μέχρι το κάστρο - 3 λεπτά για να τη Λευκορωσία - 50 χιλιόμετρα, στην Πολωνία - 140, στο Βίλνιους - 20 χιλιόμετρα προς Κάουνας - 90, Καλίνινγκραντ - 140 km. Στάση λεωφορείου - 2 λεπτά, Σιδηροδρομικός Σταθμός - 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο υγείας - 5 λεπτά από το νοσοκομείο - 3 λεπτά. Ένα ιδανικό μέρος για τη ζωή και την αναψυχή. Στο κέντρο είναι ένα κατάστημα Maxima, Eurovaistine. Πριν αγαπημένη βρίσκεται στην όχθη του Γεωργιανού εστιατόριο στη λίμνη (ξενώνας) - 3 λεπτά. Trakai - αυτή είναι η ιστορική πρωτεύουσα της Λιθουανίας. Trakai επισκέπτονται πολλοί τουρίστες από όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB