Πώληση Γραφείο, Klaipėda, Klaipėda, Λιθουανία, Tomo str. 22

Πώληση - Cod. 34882

  • Τύπος: Γραφείο
  • Περιοχή: 703 m²
  • Αριθμός δωματίων: 26
  • Όροφος: concrete

εμπορικό / διοικητικό κτίριο που βρίσκεται σε μια μοναδική θέση στην παλιά πόλη της Κλαϊπέντα, 1824 χρόνια κατασκευής, που αναφέρονται στην κληρονομιά. Πλήρως ανακαινισμένο - 2009, πρόσοψη - νεο-αναγεννησιακό στυλ. Μονοκατοικία με σοφίτα και ιστορικό κελάρι. Εμβαδόν - 703 τ.μ., κλειστό κλειστό έδαφος 7 στρεμμάτων, που προορίζεται για - 12 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων.


Τα κτίρια είναι εξοπλισμένα, λειτουργικά σχεδιασμένα. Κεντρική θέρμανση, με σύστημα εξαερισμού και ανάκτησης. Ένα μοναδικό αντικείμενο που εκτιμά τις μακροπρόθεσμες αξίες είναι για όσους θέλουν να έχουν ένα κύρος αντικείμενο στην παλιά πόλη της πόλης, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί τόσο για δικούς σας αλλά και για επιχειρηματικούς σκοπούς.

 Γύρω από το κτίριο βρίσκονται ιστορικά, πολιτιστικά αντικείμενα: ο λόφος Jonas, η θέση St. of John's Church, ο ποταμός Dane, κοντά στο ιστορικό πλοίο Meridian.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB